Surnadal - Hovedkontor Pipelife Norge

Du er en del av livet vårt. Dra nytte av vår lokale tilstedeværelse og globale rekkevidde.

#local

Norsk produksjon gir kort reisevei

Norsk produksjon – gir kortreiste plastrør med lang levetid

Pipelife har nå tre fabrikker i Norge, vi har hovedkontor og fabrikk i Surnadal, Stathelle og Ringebu.

- Kortreiste, lokalproduserte plastrør og deler gir kort transportvei ut til det norske markedet. Dette er viktig for å minske utslipp av klimagasser der transport utgjør en stor del av kaka.

#local

logistikk

Vi sponser lokale helter

Små og store lokale helter er viktig oss. Vi ønsker å være en tydelig bidragsyter i lokalsamfunnet der vi har fabrikker.

Pipelife er opptatt av et sterkt lokalt samfunnsengasjement. Vi er opptatt av og ønsker å bidra til at barn og unge engasjerer seg i lokalmiljøet, både innen idrett og kultur.

Vi engasjerer oss lokalt og heier på de små og store helter og deres drømmer. Unge menneskers engasjement i lokalmiljøet er enormt viktig og vi ønsker å være en god støttespiller.

#local

En av våre lokale stjerner

Mitt navn er Alise Einmo, jeg er 23 år gammel og kommer fra Surnadal.

Jeg satser for fullt på langrenn og går for Strindheim Ski.  

Ved siden av satsingen studerer til å bli grunnskolelærer og jeg holder for tiden til i Trondheim.

Dette blir min tredje sesong som seniorløper og drømmemålene mine for årets sesong er å bli tatt ut til U23 VM i februar og å få muligheten til å gå verdenscup for Norge på nasjonal kvote.

Jeg er veldig takknemlig for at Pipelife Norge, i år som i fjor, vil støtte meg og være med på laget mitt mot målet om å bli en så god skiløper som mulig! 

#local

Alise Einmo

Vi leverer sveisetjenester

Pipelife produserer et skikkelig vidt spekter av rør av polyetylen ved fabrikken på Stathelle - med hele verden som marked. Sveiseavdelingen vår kompletterer dette ved å levere sveisetjenester og å produsere rørdeler og kundespesifikke produkter.

Sveiseavdelingen har base ved fabrikken vår på Skjerkøya i Bamble
kommune. Alle operatører har fagbrev og representerer nesten 100 år med erfaring. Vi sveiser polyetylen (PE) og polypropylen (PP). Sveisemetodene vi benytter mest er speilsveis (buttsveis), ekstrudersveis og elektromuffesveis.

Har kunden bruk for plastprodukter, så er det kunden vår. Vi leverer til kunder innen vann, avløp, industri, havbruk og mye annet.

#local

Pipelife leverer sveisetjenester
Pipelife 50 år

Pipelife Norge feiret 50 år i 2019

Rørbedriften ble startet av gründeren Martin Botten i 1969 og videreutviklet av sønnen Jon Einar. Bedriften vokste raskt og ble i løpet av et par tiår en betydelig europeisk aktør innenfor produksjon av plastrør.

Framtidsvisjonen sto i fokus da Pipelife så tilbake på 50 års virksomhet i Norge. Både ledelse, ansatte, østerrikske eiere og lokalbefolkningen har stor tro på at sterk innovasjonskraft med basis i norsk produksjon skal gi livsviktig verdiskaping også i de neste 50 åra.

Norge

Vi har tre fabrikker i Norge

I Surnadal produseres rør og deler i polyvinylklorid (PVC), polypropylen (PP) og polyetylen (PE) til vann og avløp, drenering, VVS, kabelbeskyttelse og el-installasjon. 

På Stathelle produseres rør i polyetylen (PE), og det er her Pipelife produserer store rør i lange lengder. 

På Ringebu produseres det preisolerte rørsystem.

barn

Sponsing av idrett og kultur i lokalsamfunnet

Pipelife støtter barn og unge i lokalsamfunnet.

Pipelife Norge bruker midler på sponsing av lokale lag og aktiviteter i lokalsamfunnet rundt Surnadal og Stathelle. For oss er det viktig å vise at vi tar et aktivt samfunnsansvar, og at vi gir noe tilbake. Samtidig som vi får god logo-profilering er vi med på å skape positive ringvirkninger lokalt.

Sponsingen er i hovedsak ment å være til målgruppen barn og unge innen idrett og kultur.

Vårt hovedkontor ligger i Surnadal kommune. Det bidrar til mange ringvirkninger og arbeidsplasser lokalt

Med tilstedeværelse i 26 land over hele Europa og USA, er vi i stand til å holde deg nær deg. På denne måten kan vi bedre forstå dine behov og spesifikasjonene i landet ditt, slik at prosjekter kan utstyres effektivt, pålitelig og med minst mulig karbonutslipp.

Vi betjener dine krav på lokalt nivå, mens vi deler beste praksis fra hele verden. Selv om du kanskje har en pålitelig Pipelife-spesialist som følger deg gjennom prosjektet, drar du nytte av vår globale ekspertise og flere tiår med erfaring.


Pipelife: Din lokale partner

Med lokasjoner i 25 land har du tilgang til et utvalg av globale eksperter som er klare til å møte dine lokale behov. Vår tilstedeværelse i landet ditt betyr ikke bare å ha en salgsrepresentant der. Uansett hvor du er basert, er ekspertgruppene våre klare til å gi deg veiledning gjennom prosjektene dine, fra begynnelse og design, til installasjon og etterbehandling.

Ved å kombinere vår globale ekspertise med innsikt fra vårt profesjonelle nettverk, utstyrer vi prosjektene dine med nasjonale så vel som internasjonale kvalitetsstandarder og skreddersydde løsninger som passer dine markedskrav.

map square

kortere transport: raskere leveranser og lavere utslipp

Covers and Grates

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog