Jobb I Pipelife

"Pipelife's most important resources are its people".

Vi i Pipelife Norge AS gleder oss over vekst og gode framtidsutsikter. For å ta vare på de gode mulighetene trenger og søker vi etter dyktige fagpersoner til vår organisasjon i Norge.

Mulighetene er mange – fra salg av våre løsninger, til kunde- og leveranseoppfølging, produksjon eller utvikling av produkter og løsninger.

Vi søker derfor etter personer som sammen med oss kan styrke vår videre posisjon som produsent i Norge. Din utvikling starter så snart du går inn døren hos oss. Selskapet tilbyr utfordrende jobber, spennende karrieremuligheter og individuell utvikling. Vi bruker derfor store ressurser på å rekruttere, lære opp og utvikle de riktige medarbeiderne.

Du vil oppleve å få tillit og eget handlingsrom. Du vil jobbe selvstendig og vi forventer du tar egne initiativ og beslutninger - til det beste for deg, Pipelife Norge AS og våre omgivelser.

Alle søknader til Pipelife Norge AS blir behandlet konfidensielt, hvor vi profesjonelt gjennomgår dine kvalifikasjoner i forhold til dagens og fremtidens behov. Har du spørsmål ifm å bli en del av Pipelife Norge AS – vennligst ta kontakt med oss. 

Se stillingsannonser og søknad til spesifikke roller i Pipelife Norge AS

Se stillingsannonser og søknad til spesifikke roller i Pipelife Norge AS

production-worker-NOR

EN ARBEIDSPLASS I ENDRING

Pipelife Norge er en framtidsretta industribedrift som satser på ny teknologi og innovative løsninger. Det skaper nye og spennende karrieremuligheter – blant annet innen automatisering og digitalisering.

Lærlinger i Pipelife

Har du lyst til å bli lærling?

Les mer om ledige lærlingplasser i Pipelife

female worker road construction

Fra Stathelle til Afrika for rent drikkevann

– Vann og energi er av de viktigste ressursene i menneskers liv, og i store deler av verden er rent drikkevann en mangelvare, sier Knut Vegar Oddnes. – Her går rørproduksjonen hele døgnet, alle dager i året.

LLLD

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog