Hero-Norway-VVS-close
Hero-Norway-VVS-open

Kvaliteten på det du ikke ser, er kanskje det aller viktigste.

VVS

Kvaliteten på det du ikke ser, er kanskje det aller viktigste

 

Mesteparten av røropplegget du har i hus og bygg ligger skjult i grunn og vegger, og det er mange meter vi snakker om. Godt å vite at det er kvalitet som varer. For det er med produktene som med det faglige utførte arbeidet - du skal være trygg på at de holder mål. Vi utvikler og produserer flere av våre VVS-avløpssystemer i Norge, og er norgesledende produsent av VVS rør og deler. 

Pipelife tilbyr alt av rør og rørdeler til avløpssystemer innomhus, som bunnledning og stikkledning. Vi har kjente norskproduserte merkevarer som Smartline, PILI2 og Stilla.

I tillegg har vi et stort utvalg av 90 mm PP rør og deler. Samt et større utvalg av rørdeler som vannlås, klaffventil, kummer og håndlagde spesialiteter.

 


Produkter og løsninger

Nyhet! Master3Plus

Master3Plus er vårt nye og moderne støydempende avløpssystem som er designet for å møte alle krav og utfordringer som kreves i byggeprosessen. Kvalitet, støydempende egenskaper, enkel installasjon og lang levetid er alle viktige faktorer som er tatt med under utviklingen av systemet.

Master3Plus

SMARTLINE

Smartline er et avløpsrørsystem hvor design, kvalitet og monteringsvennlighet er satt i høysetet. Innbakte produksjons- og logistikkfordeler gir positive effekter for hele verdikjeden.

PILI2 gulvsluk

PILI2 75 mm gulvsluk. Sluket kan justeres og plasseres i perfekt posisjon i forhold til det ferdige gulvet, uansett om gulvet er i betong eller tre.

Gulvsluk

Pipelife gulvsluk

Pipelife gulvsluk finnes i tre forskjellige varianter.

Heiergården terrasse - Rakkestad

Prefabrikkert rørsystem

Pipelife leverer presise prefabrikkerte rørsystem. En bærekraftig løsning som gir økt effektivisering og reduksjon av avfall på bygg- og anleggsplasser.

spesialiteter

Spesialiteter

Pipelife har egne avdelinger i Norge for produksjon av spesialdeler. Det betyr at mulightene er mange, fleksibiliteten er stor og leveringstiden relativt kort.

 


Videoer

Pili thumb
PILI2 youtube
Smartline 2022

Rørhåndboka til Pipelife gir deg spesifikk VMT kunnskap på et detaljert nivå. Teknisk informasjon i tilknytning til plastrørsystemer.

Transportation, Connected, Energy and Power Concept

Plastmaterialet polypropylen (PP)

Polypropylen har vært den mest brukte råvaren til fremstilling av innomhus avløpsrørsystem de siste 30 år, og utgjør i dag 95 % av alt som leveres til det norske markedet. 

Polypropylen kjennetegnes ved sine gode egenskaper - som god varmebestandighet, kjemikaliebestandighet og slagfasthet - og er utviklet for å tåle det nordiske klimaet. Så det er uproblematisk å benytte vårt avløpsrørsystem selv i en unormal norsk vinter.

PP stoff med Smartline i bakgrunnen

Nyheter og Referanser

BRUKER AVLØPSSYSTEMER FRA PIPELIFE – OGSÅ SMARTLINE SOM BUNNLEDNING

Kjærs Rørleggerforretning AS har brukt alle Pipelifes produkter innen avløpssystemer i et stort boligprosjekt i Holmestrand.

Kjærs rørleggerforretning i Holmestrand på Solenga prosjekt
Gulvsluk

Pipelife gulvsluk

Lanseringen av vårt nye gulvsluk.

Skogn Prefabprosjekt

STORE BESPARELSER PÅ BOLIGPROSJEKT MED PREFABRIKASJON

Rørleggern Verdal AS er en av de bedriftene som har erfaring med prefabrikkerte avløpsmoduler fra Pipelife i Sentrumsgården i Skogn.

Britannia Hotel, Trondheim

Kortreiste rør til Britannia hotel


Andre produkter og løsninger

Electro

Elektro

Potable Water

VMT

Cable Protection

Kabelvern

Product

Smart Water Service

Long Lenght

LLLD


Special Services

Pipelife Academy

3D/BIM

Det er en stor fordel å prosjektere med riktige tegninger. Pipelifes produkttegninger, både i 2D og 3D, er tilgjengelig i de viktigste applikasjonene som benyttes i Norge.

Beregninger

Dette programmet er et supplement til Pipelifes øvrige brosjyrer, kataloger og innhold på hjemmesiden.

Produktkatalog

Katalogen omfatter både VA, VVS, og kabel/el. Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer. 


Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog