Surnadal - Hovedkontor Pipelife Norge

Pipelife Norge As

Pipelife Norge AS

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Våre rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

En betydelig andel av produksjonen går til eksport. Dette gjelder særlig rør av polyetylen (PE) i store dimensjoner, der Pipelife Norge har utviklet et unikt konsept med hele den vestlige halvkule som marked. Det innovative avløpsrørsystemet Smartline er også på tur til å bli en stor eksportvare.

Pipelife Norge er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling i Surnadal. Vi investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Helse, miljø og sikkerhet og kvalitet er alltid førsteprioritet.

Stathelle fabrikk - Pipelife Norge

Om Pipelife

Kontaktpersoner

production-worker-NOR-2

Jobb I Pipelife

Pipelife Norge har i dag tre fabrikker

I Surnadal produseres rør og deler i polyvinylklorid (PVC), polypropylen (PP) og polyetylen (PE) til vann og avløp, drenering, VVS, kabelbeskyttelse og el-installasjon. Fabrikken har ca. 100 ansatte. Her ligger selskapets hovedkontor.  På Stathelle produseres rør i polyetylen (PE), og det er her Pipelife produserer store rør i lange lengder. Fabrikken har ca. 50 ansatte.  På Ringebu produseres det rørsystemer med innebygd frostsikring. I tillegg har selskapet kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim.

Surnadal - Hovedkontor Pipelife Norge
Vann og energi video

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog