Hero electro open  updated
Hero-Norway-electro-closed

Tilfør bærekraftig og trygg energi, på kortere tid.

Elektro

Vi stiller stadig større krav til at våre hus og leiligheter skal bli «smarte», i form av nye kommunikasjons- og automatiseringsløsninger. De siste årene har vi sett en enorm utvikling innen smarthus teknologi, som i dag gir unike muligheter til sensorikk og fjernstyring av lys og annen funksjonalitet, for komfort og sikkerhet i en digital hverdag.

Silke løsninger stiller større krav til både mengde og kvalitet på de rør- og kabelløsningene som utgjør infrastrukturen for de ulike skjulte nettverkene i moderne bygg, og som skal fungere 24/7/365.

Som Norges ledende produsent av rør til beskyttelse av kabler, har vi et komplett sortiment av installasjonsrør for ulike typer kabler i bygg. Disse kan leveres både komplett med ulike kabeltyper, i den unike Powerlineserien, eller som tomme korrugerte og glatte installasjonsrør. 


Produkter og løsninger

Powerline installasjon 2024

Powerline: Ferdigtrekt kabel i k-rør

Powerline er ferdigtrekt kabel i k-rør. Powerline (i eske) er pakket i en meget hendig og solid emballasje. Med Powerline får du gjort jobben raskere fordi rørene selv retter seg ut under uttrekking. Esken er meget brukervennlig fordi den ikke inneholder trommel.

Powerline veggboks montering

veggboks

Pipelife har utviklet en helt ny veggboks som er enkel å montere, består av få deler og har flere tilkoblingsmuligheter

Powerline montering i tak

El-rør: K-rør og stive rør

Produktsortimentet består av metall- og plastledninger for elektriske installasjoner, samt et komplett utvalg av tilbehør for installasjon og bruk av disse kanalene, for eksempel bøyer, koblinger og en rekke festematerialer. Individuelle løsninger blir også gitt for å oppfylle spesielle krav.

skjøting med el muffe

Deler/tilbehør

Pipelife har egne avdelinger i Norge for produksjon av spesialdeler. Det betyr at mulightene er mange, fleksibiliteten er stor og leveringstiden relativt kort.

 


Pipelife Norge har valgt ut fire bærekraftsmål som vi ønsker å ha et ekstra fokus på

FN bærekraftsmål

Nyheter og Referanser

Nyhet! Powerline veggboks

Pipelife har utviklet en helt ny veggboks som er enkel å montere, består av få deler og har flere tilkoblingsmuligheter. Se etter den grå boksen med det oransje lokket hos din grossist! Powerline veggboks er utviklet av elektrikere. For elektrikere. Det har aldri vært enklere å montere et skjultanlegg.


videoer

Powerline video thumb

Andre produkter og løsninger

Sewage

VVS

Potable Water

VMT

Cable Protection

Kabelvern

Product

Smart Water Service

Long Lenght

LLLD


Special Services

Pipelife Academy

3D/BIM

Det er en stor fordel å prosjektere med riktige tegninger. Pipelifes produkttegninger, både i 2D og 3D, er tilgjengelig i de viktigste applikasjonene som benyttes i Norge.

Beregninger

Dette programmet er et supplement til Pipelifes øvrige brosjyrer, kataloger og innhold på hjemmesiden.

Produktkatalog

Katalogen omfatter både VA, VVS, kabel/el og preisolerte rørsystem. Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer. 


Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog