Hero electro open  updated
Hero-Norway-electro-closed

Tilfør bærekraftig og trygg energi, på kortere tid.

Elektro

Vi stiller stadig større krav til at våre hus og leiligheter skal bli «smarte», i form av nye kommunikasjons- og automatiseringsløsninger. De siste årene har vi sett en enorm utvikling innen smarthus teknologi, som i dag gir unike muligheter til sensorikk og fjernstyring av lys og annen funksjonalitet, for komfort og sikkerhet i en digital hverdag.

Silke løsninger stiller større krav til både mengde og kvalitet på de rør- og kabelløsningene som utgjør infrastrukturen for de ulike skjulte nettverkene i moderne bygg, og som skal fungere 24/7/365.

Som Norges ledende produsent av rør til beskyttelse av kabler, har vi et komplett sortiment av installasjonsrør for ulike typer kabler i bygg. Disse kan leveres både komplett med ulike kabeltyper, i den unike Powerlineserien, eller som tomme korrugerte og glatte installasjonsrør. 


Produkter og løsninger

Powerline  innsiden

Powerline: Ferdigtrekt kabel i k-rør i eske

Powerline er ferdigtrukket kabel i k-rør. Den er pakket i en meget hendig og solid emballasje. Med Powerline får du gjort jobben raskere fordi rørene selv retter seg ut under uttrekking. Esken er meget brukervennlig fordi den ikke inneholder trommel.

Powerline coil lysgrå

Powerline coil: Ferdigtrekt kabel i k-rør på kveil

  • Ferdigtrekt kabel i K-rør på kveil
  • Sortiment i PVC, PP, og halogenfri PP med halogenfri kabel
  • Ulike kveillengder 
UV bestandig pansret PVC korrugert el-rør

El-rør: K-rør og stive rør

Produktsortimentet består av metall- og plastledninger for elektriske installasjoner, samt et komplett utvalg av tilbehør for installasjon og bruk av disse kanalene, for eksempel bøyer, koblinger og en rekke festematerialer. Individuelle løsninger blir også gitt for å oppfylle spesielle krav.

El-rør deler

Deler/tilbehør

Pipelife har egne avdelinger i Norge for produksjon av spesialdeler. Det betyr at mulightene er mange, fleksibiliteten er stor og leveringstiden relativt kort.

 


Pipelife Norge har valgt ut fire bærekraftsmål som vi ønsker å ha et ekstra fokus på

FN bærekraftsmål

Nyheter og Referanser

Nyhet! Powerline veggboks

Pipelife har utviklet en helt ny veggboks som er enkel å montere, består av få deler og har flere tilkoblingsmuligheter. Se etter den grå boksen med det oransje lokket hos din grossist! Powerline veggboks er utviklet av elektrikere. For elektrikere. Det har aldri vært enklere å montere et skjultanlegg.

Kortreiste rør til Britannia hotel

Pipelife har levert store mengder installasjonsrør og VVS-rør til ærverdige Britannia Hotel i Trondheim. Alt er produsert ved fabrikken i Surnadal. Restaurantdirektør Ida Elisabeth Dønheim er selv fra Surnadal og setter pris på at kortreiste rør er brukt i tak, vegger og gulv på Trondheims nye stas-hotell.

Britannia Hotel, Trondheim
Powerline video thumb
Elektriker som jobber med Powerline

Ønsker du å bestille eller laste ned Powerline plakaten?

Britannia Hotel, Trondheim

Kortreiste rør til Britannia hotel

Fri sikt prosjektet

Ønsker knirkefri levering av el-produkter med god kvalitet


Andre produkter og løsninger

Sewage

VVS

Potable Water

VMT

Cable Protection

Kabelvern

Product

Smart Water Service

Long Lenght

LLLD


Special Services

Pipelife Academy

3D/BIM

Det er en stor fordel å prosjektere med riktige tegninger. Pipelifes produkttegninger, både i 2D og 3D, er tilgjengelig i de viktigste applikasjonene som benyttes i Norge.

Beregninger

Dette programmet er et supplement til Pipelifes øvrige brosjyrer, kataloger og innhold på hjemmesiden.

Produktkatalog

Katalogen omfatter både VA, VVS, kabel/el og preisolerte rørsystem. Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer. 


Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog