Elektro

Deler/tilbehør

I vårt dele sortiment for el-rør finner du det du trenger for montering.

Vi har monteringsdeler til plastrør og stålrør. Vi leverer også verktøy for enklere montering som stativ og trekkefjærer.

Vi utvider stadig vårt sortiment ofte på bakgrunn på innspill fra kunder og behov i markedet. Pipelife har norsk produksjon og egen Fou avdeling.  Kom gjerne med innspill til nye produkter.


PRODUKTKATALOG

Bend

Vi har normalbend 90 grader i alle dimensjoner.

Skap-/skjøtemuffer

Pipelife har nå skap- og skjøtemuffer i plast til alle dimensjoner mellom 16 mm og 50 mm. De passer på både glatte og korrugerte rør. Skap-/skjøtemuffene består utelukkende av plast, og kan med en liten skrutrekker åpnes for å gjenbrukes.

Klammer

Rørklammer for å klamre fast både glatte og korrugerte rør. Flere klammer kan festes sammen for å få en fin og enkel installasjon. Finnes i dimensjonene 16 - 50 mm.

Plastsadel

Rørfeste for alle typer rør fra 16 mm til 50 mm. Rørene får en fast og god forankring til vegg/tak med denne plastsadelen

Skjøtemuffe for stålrør

Skjøtemuffer i stål, ugjenget, galvaniserte. For GUR og GURT stålrør. Finnes i dimensjonene 16 - 50 mm.

Mabrik

Mabrik er en spikerbeskytter og låsebrikke for 16 og 20 mm el-rør. Med et håndgrep plasseres brikken i hullet. To slag med hammeren og jobben er gjort - uten spesialverktøy. Mabrik låser røret og beskytter mot gjennomspikring.

Bøyefjær

PVC glatte el-rør kan enkelt bøyes ved hjelp av bøyefjær. Den er også sterk og lett å bruke.

Trekkefjær

Trekkefjær for enklere trekking av kabler i rør.  15 meter eller 30 meter.

Sterk og ekstremt fleksibel.

Clou stativ

Avrullingsstativ

Avrullingsstativ Clou for kveiler. Kan brukes til ferdigtrekte kveiler, tomme rør og kabel. Tåler opp til 80 kg. Samenleggbart og leveres i hendig bag.

veggboks

Powerline veggboks er en ekstra stor veggboks med 12 innløp til rør. Innløpene kan brukes til 16 mm rør, hvor 4 av disse også kan benyttes til 20 mm rør


Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Andre produkter og løsninger

Powerline installasjon 2024

Powerline

Powerline veggboks montering

veggboks

bunting av glatte el-rør

Elrør

Produktkatalog

Katalogen omfatter både VA, VVS, og kabel/el. Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer. OBS! Katalogen åpnes i et nytt vind

 

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog