Preisolert herobildet åpen
Preisolert lukket

Hold vannet rennende til tross for lave temperaturer.

Preisolerte rørsystem

Norge er et land med en flott natur og et enestående landskap. Det er for mange en drøm å kunne reise på hytta for å komme nær denne naturen, og samtidig kunne nyte den «luksusen» innlagt vann og avløp gir. Men landskapet, vanskelig terreng og klima kan i mange tilfeller være en utfordring for å virkeliggjøre denne drømmen. Våre fleksible frostsikre rørsystemer gir mulighet til fremføring av vann og transport av avløp uten store naturinngrep og til minimale kostnader, både for eksisterende og for ny bebyggelse og andre anlegg.
Vi fører også andre fleksible rørsystemer i vårt produktsortiment, f. eks. for transport av energi for lokal oppvarming, varmt tappevann, etc.

Våre rette preisolerte rørsystemer med sitt omfattende produktsortiment gir deg helhetlige og komplette løsninger til nesten alle applikasjoner for en effektiv og bærekraftig transport av forskjellige medier. Den preisolerte rørsystemets spekter av det brede bruksområdet strekker seg fra transport av vann, avløp og overvann i kommunale og private VA-anlegg, gjennom rør for kjøl/frys, til transport av energi i form av fjernvarme og fjernkjøling, inkludert transport av andre medier for industrielle formål og laboratorievirksomhet. Den type rørsystem er grunnet sin energieffektive konstruksjon med en isolasjon av polyuretanskum (PUR) med svært lavt varmetap og en slag- og bruddfast PE ytterkappe spesielt egnet for blant annet forlegging i grunne miljøvennlige grøfter, for brukryssinger med klamring direkte på mantelen for å unngå kulde-/varmebruer, samt som åpent forlagte rørledninger ved forlegging i andre frostutsatte områder.

For styringssystem for varmekabler - les mer.

Vi yter løsningsorientert bistand i alle ledd av et prosjekt. Våre kvalifiserte medarbeidere vil gi deg størst mulig støtte i tekniske spørsmål omkring våre produkter, support og kompetansebygging.

Spør oss om råd!

Produkter og løsninger

Isoterm - fleksible plastrørsystemer med tilhørende delesortiment for forskjellige formål

Isoterm

Isoterm er et av våre fleksible frostsikre  rør- systemer med integrert frostsikring for felles- og stikkledninger, for vann og trykkavløp til hus, hytte eller andre anlegg i sårbart eller vanskelig terreng uten store naturinngrep.

Trykk her og oppdag alle våre fleksible rørsystemer.

Isoterm

Isovarm

Isovarm sine rette PUR preisolerte rørsystemer gir deg som kunde et norskprodusert produkt med minimalt energitap, lave installasjons, -drifts-, og vedlikeholdskostnader og en lang levetid. Isovarm er optimalt egnet til bruk innen kommunalteknikk, infrastruktur og havbruk, samt industri-, varme-, og kulde-/fryseanlegg, så vel som rehabilitering, etc.

Catalogue

Nyttige dokumenter

Leter du etter produktinformasjon? Her finner du dokumenter avhengig om du er elektriker, rørlegger eller hus- og hytteier. 

 

Pipelife Norge har valgt ut fire bærekraftsmål som vi ønsker å ha et ekstra fokus på

FN bærekraftsmål

Nyheter og Referanser

REACH - KURS FOR SIKKER BRUK AV DIISOCYANATER

Fra 24. august 2023 er det krav til opplæring for alle som bruker diisocyanater.

Isovarm parts with PUR foam bottles

VURDERER DU Å SLÅ AV STRØMMEN PÅ HYTTA FOR VINTEREN?

Moderne hytter med innlagt strøm og vann bør ikke stenges ned om vinteren. Dette er organisasjonen Huseierne og forsikringsselskapene sitt klare budskap til hytteeiere før vinteren. Det kan lett oppstå vannskader når kulda kommer.

Snow covered norwegian mountain cottages at a sunny day at easter
Winter landscape, river under the ice and tree branches covered with white frost

Vil du unngå frosne rør? Vi har noen tips!

FROST INSULATED PIPE SYSTEMS

Pipelife leverer preisolerte rørsystemer til landets største jernbaneprosjekt.

Garen hyttefelt Isoterm

Garen hyttefelt

NO_gardermoen NO_fastpunkt NO_isovarm NO_preisolert NO_flyplass

PIPELIFE LEVERER ISOVARMRØR OG DELER TIL PROSJEKTET «UTVIDELSE NON-SCHENGEN ØST» (UNSØ)


Andre produkter og løsninger

Sewage

VVS

Electro

Elektro

Cable Protection

Kabelvern

Product

Smart Water Service

Long Lenght

LLLD


Special Services

Pipelife Academy

3D/BIM

Det er en stor fordel å prosjektere med riktige tegninger. Pipelifes produkttegninger, både i 2D og 3D, er tilgjengelig i de viktigste applikasjonene som benyttes i Norge.

Beregninger

Dette programmet er et supplement til Pipelifes øvrige brosjyrer, kataloger og innhold på hjemmesiden.

produktkatalog

Katalogen omfatter både VA, VVS, kabel/el og preisolerte rørsystem. Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer. 


Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog