Vann, energi og data er en del av et sunt og behagelig liv.

Pipelife vil øke folks livskvalitet ved å tilby verdifulle og bærekraftige løsninger for beskyttelse og transport av vann og energi.

Aldri har Norge stått overfor større endringer. Klimaet blir våtere, varmere og villere. Ny teknologi må bygges inn over alt i samfunnet. Samtidig må vi klare å skape nok lønnsomme jobber som kan finansiere vår felles velferd når oljeinntektene går ned.

Når klimaet endrer seg, må infrastrukturen i samfunnet oppgraderes. En av de store oppgavene som må gjøres er å bygge smarte rørsystem, som samtidig takler mer nedbør og ekstremvær.

Pipelife er blant Norges største fagmiljø for rørteknologi. Vi produserer plastrør for alle typer utbyggere, og hjelper offentlige og private innkjøpere å utvikle og vedlikeholde kritisk infrastruktur for vann, strøm og informasjon.

Når vi går i gang med å ruste opp infrastrukturen for å håndtere økte krav fra klimaendringene og informasjonssamfunnet, er vi opptatt av å levere løsninger som varer. Framtidas Norge må bygges på en robust og bærekraftig måte – både miljømessig og økonomisk.

Noen mener det er penger å spare på å velge gårsdagens løsninger, eller importere produkter med lavere standarder for miljø og kvalitet. Vår filosofi er den motsatte. Infrastrukturen vi bygger skal vare. Ingenting er dyrere enn å velge løsninger som ikke tåler tidens tann, eller kravene våre barn og barnebarn vil stille.

I over 50 år har vi drevet industriproduksjon i Norge. Vår virksomhet har sikret arbeidsplasser og inntekter for flere hundre familier på våre fabrikker i Surnadal, på Stathelle og i Ringebu. Det skal vi fortsette med i framtida også. Derfor har vi et særlig ansvar for å drive på en bærekraftig måte.

Skal vi klare det må vi endre oss i takt med tida. Vi må ta i bruk ny digital teknologi som gjør at rørsystemene vi leverer blir smartere, enklere å vedlikeholde og i stand til å gjøre mer enn å beskytte og transportere våre viktigste ressurser. Og vi må jobbe på nye måter. Framtidas Pipelife er mer enn en produsent; vi skal være en partner for andre virksomheter og en rådgiver for kommuner, utbyggere og installatører over hele landet. 

 

Produkter

Pre-Insulated

Preisolerte rørsystem

I mer enn 50 år har vi jobbet med utvikling av frostsikre og preisolerte rørsystemer, ISOTERM og ISOVARM, mm. for vann og avløp til hus- og
hytteområder, samt løsninger innen industri-, energi-, varme-, kjøle- og frysesektor. Dette gjør oss, sammen med våre styringssystemer, til en av Nordens mest moderne og innovative leverandører av tekniske rørsystemer.

Potable Water

Vann- og miljøteknikk

Mange utfordringer i ledningsnettet kan løses med plastrør. VA - Vann og Avløp - ivaretar væsketransport i kommunalteknikken og annen infrastruktur. I tillegg tas gjerne rørsystemer for energi og informasjon med, ettersom det også er rør i jord.

 

Cable Protection

Kabelvern

Pipelife har mer en 30 års erfaring med kabelvern. Gjennom et tett samarbeide med netteiere, entreprenører og andre samarbeidspartnere har vi utviklet markedets mest komplette program innen kabelvern.


Nyheter og Referanser

NO_gardermoen NO_fastpunkt NO_isovarm NO_preisolert NO_flyplass

Pipelife leverer Isovarmrør og deler til prosjektet «Utvidelse Non-Schengen Øst» (UNSØ)

Pipelife Horizon major

Vil revolusjonere Kommune-Norge med smarte rørsystemer

Referansehistorie Robustline 3

Fornyelse av vannledning for Trondheim kommune


Folk over hele kloden stoler på Pipelife

Pipelife er en ledende leverandør av rørsystemløsninger for infrastruktur, bygninger og landbruk. Basert i 24 land, gir vi lokalsamfunn rundt om i verden trygg, sunn og bekymringsfri levevei for nåværende og kommende generasjoner.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Rørhåndboka til Pipelife gir deg spesifikk VMT kunnskap. Teknisk informasjon i tilknytning til plastrørsystemer.

Transportation, Connected, Energy and Power Concept

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog