Preisolerte rørsystem

ISOTERM OG FLEKSIBLE RØRSYSTEM

ISOTERM - ET Tekniske rørsystemer på kveil

Isoterm – tidligere kalt «Elvestadrør» er vårt fleksible frostsikre rørsystem med PE100 PN16 trykkrør som er godkjent for drikkevann og korrugert fleksibelt HDPE ytterrør, samt integrert frostsikring (ohmsk varmekabel T75, T300, T600 hhv. selvbegrensende varmekabel T2000).

Isoterm benyttes for felles- og stikkledninger, for vann og trykkavløp til hus, hytte og andre anlegg, særlig der landskapet, terreng og klima kan være en utfordring.

 

Isoterm T75, T300, T600 for vann- og trykkavløp med ohmsk frostsikring som stikkledning styres med totrinns bryter-/termostatløsning med frostsikringseffekt på nominelt 8 W/m (drift) og 18 W/m (tidsbegrenset boost).

Isoterm for vann- og trykkavløp, for felles- og stikkledninger, leveres med integrert frostsikring (varmekabel) som styres med styringssystemer for å holde rørene frostfrie i kuldeperioder ved fare for frost.
Styringssystemene kan redusere energiforbruket, opptil 70 %, avhengig av energibehovet.
Dette gjør at bruken av Isoterm for dette formålet er det absolutt beste alternativet når vi snakker om grunne frostsikre VA-løsninger. Men husk, energibehovet vil kunne variere ut ifra bruken av ulik omfyllingsmasser og eventuelt andre forhold som påvirker varmetap på rørene. Tester utført over tre år viser et gjennomsnittlig energibehov på 3-5 W/m på felles- og hovedledninger for vann- og trykkavløp.

Isoterm T2000 for vann- og trykkavløp med selvbegrensende frostsikring som stikkledning styres med termostatløsning med en frostsikringseffekt på nominelt 7 W/m hhv. 16 W/m eller 25 W/m, avhengig av kabeltype som varierer med rørets dimensjon. Termostatens føler i bakken regulerer varmetilførselen fra frostsikringen.

For Isoterm for trykkavløp er det anbefalt at pumpeleverandørenes driftsinstrukser følges.

 

Isoterms korrugerte ytterrør med god ringstivhet og fleksibilitet bidrar i områder uten trafikklast til at rørene kan legges naturlig i terrenget i grunne grøfter, men også benyttes i utsparinger eller følge naturlige rørgater i berg/fjellsprekker med overdekning av f.eks. stedlige masser, oppmalt flis eller lokal busk- og lyngvegetasjon.

Isoterm gir med dette et utmerket resultat både for utbygger og bruker med hensyn til å spare miljøet, sårbar natur eller overkomme vanskelig terreng.

Isoterm kan leveres i eksakte lengder, som kveil eller tromler.

For styringssystem for varmekabler - les mer.

 

Isoterm er et norskprodusert kvalitetsprodukt som vi har mange tiår med erfaring på.

 

Spør oss gjerne om råd.

 

Logo-"norsk-produksjon"

Vi leverer flere fleksible plastrørsystemer med tilhørende delesortiment for forskjellige formål

Se sortimentet i vår produktkatalog på nett

Isoterm

Isoterm T2000

Isotermrør med selvbegrensende varmekabel for vann leveres i dimensjoner 20/45, 32/60, 40/70, 50/90 og 63/125 mm på kveil.

Isotermrør T2000 benyttes på korte vannledninger 1-15 m samt på provisoriske anlegg som ofte ligger på bakken.

SONY DSC

Isoterm T75, T300, T600

Isotermrør med Ohmsk varmekabel for vann leveres med grått ytterrør i dimensjoner 32/60, 40/70, 50/90, 63/125, 75/125 og 90/175 mm på kveil.

Fleksibiliteten bidrar til at rørene kan legges naturlig i terrenget, benytte utsparinger eller naturlige rørgater i berg/fjellområder. Rørene legges i grunne grøfter og skal tildekkes!

Isoterm

Termorør

Termorør – våre fleksible rør med PE PN16 trykkrør, korrugert ytterrør og integrert frostsikring i faste lengder på 15 m, 25 m, 45 m og 70 m som er ferdig koblet med støpsel for provisoriske anlegg, som f.eks. omlegging av vannledninger, brakkerigger, etc.

Isoterm

Isolex

Isolex – vårt komplette fleksible rørsystem med PEX PN10 trykkrør, korrugert ytterrør og integrert frostsikring som kan benyttes for varmt og kaldt tappevann til hus og hytte.

Maks. tillat vanntemperatur er +65 °C.

Isoterm Varmepumperør

Isoterm Varmepumperør – vårt fleksibelt PE-skum kondensisolert PE PN10 trykkrør med korrugert ytterrør som benyttes for installasjon mellom borehull og varmepumpe i teknisk rom.

Leveres som 40 m, 100 m eller 200 m kveil.

SONY DSC

MX Rørsystem

MX Rørsystem – vårt komplette preisolerte fleksible rørsystem med korrugert ytterrør.  Systemet består av Radiflex, Saniflex, Kombiflex-4 og Arctiflex.


Nyheter og Referanser

VURDERER DU Å SLÅ AV STRØMMEN PÅ HYTTA FOR VINTEREN?

Moderne hytter med innlagt strøm og vann bør ikke stenges ned om vinteren. Dette er organisasjonen Huseierne og forsikringsselskapene sitt klare budskap til hytteeiere før vinteren. Det kan lett oppstå vannskader når kulda kommer.

Snow covered norwegian mountain cottages at a sunny day at easter

SMART LØSNING MED ISOTERMRØR TIL PROSJEKTET E18 RUGTVEDT-LANGANGEN

Entreprenøren hadde behov for en løsning med midlertidige rør som kan drenere vann fra tunnel under bygging. Sammen kom vi fram til en god og effektiv løsning.

Isoterm referanseprosjekt 2

Videoer

Universalskjøt på Isotermrør video
Easy REG video del 1
Easy REG video del 2
Easy REG video del 3
Rettskjøt på Isotermrør
Endeavslutning på Isotermrør video

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Andre produkter og løsninger

SONY DSC

Isovarm

PVC trykkrør gul hette vanndråper

PVC trykkrør

PE trykkrør

VA prosjekt i Oslo

Overvannshåndtering

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog