Preisolerte rørsystem

Preisolerte rør og deler

Preisolerte rette rørsystemer

Isovarm - vi leverer et bredt produktspekter av komplette preisolerte systemer med rør i rette lengder, rørdeler samt tilbehør, både for VA, industri, varme, kjøl og frys samt kondensisolering.

Isovarm leveres med valgfrie medierør etter kundens behov, PUR isolering, sort eller hvit PE yttermantel og eventuell frostsikring i standardiserte løsninger.

Utover standardsortimentet kan vi også levere produkter etter de fleste av våre kunders spesifikasjoner for å dekke de helt spesielle behovene.  Send oss gjerne din forespørsel!

Isovarm systemer, spesielt med varmekabel, kan med fordel benyttes for frostsikring av mediet, men også for opprettholdelse av en viss medietemperatur.

Isovarm systemer benyttes i grunne miljøvennlige grøfter uten trafikklast, i grøfter egnet for trafikklast der det trenges frostsikring, brukryssinger, samt som åpent forlagte rørledninger, etc.

Sort yttermantel er UV-bestandig, mens hvit yttermantel er UV-stabilisert og skal benyttes innendørs (ikke i direkte sollys).

Rørene er produsert slik at klamringer kan settes utvendig direkte på yttermantelen.

Isovarm sine preisolerte rørsystemer gir deg som kunde et norsk produsert produkt med et minimalt energitap og lave vedlikeholdskostnader.

Vi kan med vår erfaring bistå med beregning av varmetap/isolasjonstykkelse, frysetid, oppdrift, klammeravstand og –bredde, samt råde til egnet varmekabeltype, skjøtemetode, etc.

Isovarm

Isovarm VA

SONY DSC

Isovarm avløp

Isovarm avløp leveres med rør og komplett delespekter som kortbend, langbend, grenrør, dobbeltmuffe, stake/spylegren og minikum. Alle kummer er for 400mm stigerør som leveres preisolerte, inklusive isolerte lokk. Leveres med eller uten trekkrør for varmekabel.

Alle rør og deler leveres med ekspansjonspakning og krympestrømpe, som utgjør muffeskjøt.

Isoterm

Isovarm trykkrør

Isovarm PVC trykkrør, langbend og T-rør leveres med trekkrør for varmekabel.

Isovarm PE100 PN16 SDR11 (c=1,25) og PN10 SDR17 (c=1,25) trykkrør leveres i 6 alternativt 12 meters lengder og leveres med trekkrør for varmekabel.

Isovarm Industri / kjøl og frys

Industri Isovarm

Industri

Pipelife leverer preisolerte rørsystemer for gasser og væsker som har en lang rekke fordeler i forhold til tradisjonelt isolerte rør.

De gode isoleringsegenskapene for Polyuretan skum (PUR) sammen med HDPE yttermantel gir ingen kondens eller isdannelser på rør med kalde medier.

Isoterm

Kjøl og frys

Medierør fra 15 mm op til 630 mm, enkle eller doble rør (spesifikke dimensjoner på doble rør)

Yttermantel fra 90 mm opp til 900 mm.

Bruksområder: Bryggerier, meierier, slakterier, fiskeindustri, farmasøytis industri, kjemisk industri, cellulose industri, køle- og fryse installasjoner, kjøpesenter, kontorbygg, skoler, sykehus etc.


Nyheter og Referanser

Pipelife leverer Isovarmrør og deler til prosjektet «Utvidelse Non-Schengen Øst» (UNSØ)

De siste årene har trafikken på Oslo lufthavn til og fra land utenfor Schengen vist en større vekst enn trafikk innenfor. Veidekkes oppdrag for Avinor er starten på prosjektet «Utvidelse Non-Schengen Øst» (UNSØ), som også innebærer en betydelig utvidelse av terminalbygget.

Fastpunkt Gardermoen

Videoer

Rettskjøt på Isovarmrør video
Muffeskjøt på Isovarmrør video

Ta kontakt med oss

Velg hvilken vei du vil komme i kontakt med oss. Vi kontakter deg så snart som mulig.

Ring tilbake

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Andre produkter og løsninger

SONY DSC

Isoterm

PVC trykkrør med vanndråper

PVC trykkrør

Geriamam vandeniui

PE trykkrør

Stormbox I reference in Oulu Finland 2016

Raineo

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog

Ta kontakt med teamet vårt

Velg hvilken vei du vil komme i kontakt med oss. Vi kontakter deg så snart som mulig.

Ring tilbake

Ring tilbake-tjenesten
Vi tar kontakt med deg på telefon
E-posttjeneste
Vi kommer i kontakt med deg på e-post