Preisolerte rørsystem

Preisolerte rør og deler

Preisolerte rette rørsystemer

Isovarm - vi leverer et bredt produktspekter av komplette preisolerte systemer med rør i rette lengder, rørdeler og tilbehør. Både for VA, industri, varme, kjøl og frys samt kondensisolering. Isovarm leveres med valgfrie medierør etter kundens behov, PUR isolering, sort eller hvit PE yttermantel og eventuell frostsikring i standardiserte løsninger.

Utover standardsortimentet kan vi også levere produkter etter de fleste av våre kunders spesifikasjoner for å dekke de helt spesielle behovene. 

Isovarm systemer, spesielt med varmekabel, kan med fordel benyttes for frostsikring av mediet, men også for opprettholdelse av en viss medietemperatur. Isovarmsystemer benyttes i grunne miljøvennlige grøfter uten trafikklast, i grøfter egnet for trafikklast der det trenges frostsikring, brukryssinger, samt som åpent forlagte rørledninger, etc.

Sort yttermantel er UV-bestandig, mens hvit yttermantel er UV-stabilisert og skal benyttes innendørs (ikke i direkte sollys). Rørene er produsert slik at klamringer kan settes utvendig direkte på yttermantelen.

Preisolerte rørsystemer gir deg som kunde et norsk produsert produkt med et minimalt energitap og lave vedlikeholdskostnader.

Vi kan med vår erfaring bistå med beregning av varmetap/isolasjonstykkelse, frysetid, oppdrift, klammeravstand og –bredde, samt råde til egnet varmekabeltype, skjøtemetode, etc.

Send oss gjerne din forespørsel!

Isovarm

Isovarm VA

SONY DSC

Isovarm avløp

Isovarm avløp leveres med rør og komplett delespekter som kortbend, langbend, grenrør, dobbeltmuffe, stake/spylegren og minikum. Alle kummer er for 400mm stigerør som leveres preisolerte, inklusive isolerte lokk. Leveres med eller uten trekkrør for varmekabel.

Alle rør og deler leveres med ekspansjonspakning og krympestrømpe, som utgjør muffeskjøt.

Isoterm

Isovarm trykkrør

Isovarm PVC trykkrør, langbend og T-rør leveres med trekkrør for varmekabel.

Isovarm PE100 PN16 SDR11 (c=1,25) og PN10 SDR17 (c=1,25) trykkrør leveres i 6 alternativt 12 meters lengder og leveres med trekkrør for varmekabel.

Isovarm Industri / kjøl og frys

Industri Isovarm

Industri

Pipelife leverer preisolerte rørsystemer for gasser og væsker som har en lang rekke fordeler i forhold til tradisjonelt isolerte rør.

De gode isoleringsegenskapene for Polyuretan skum (PUR) sammen med HDPE yttermantel gir ingen kondens eller isdannelser på rør med kalde medier.

Isoterm

Kjøl og frys

Medierør fra 15 mm op til 630 mm, enkle eller doble rør (spesifikke dimensjoner på doble rør)

Yttermantel fra 90 mm opp til 900 mm.

Bruksområder: Bryggerier, meierier, slakterier, fiskeindustri, farmasøytis industri, kjemisk industri, cellulose industri, køle- og fryse installasjoner, kjøpesenter, kontorbygg, skoler, sykehus etc.

Nyheter og Referanser

Preisolerte rørsystemer til landets største jernbaneprosjekt

FROST INSULATED PIPE SYSTEMS

REACH - KURS FOR SIKKER BRUK AV DIISOCYANATER

Fra 24. august 2023 er det krav til opplæring for alle som bruker diisocyanater.

Isovarm parts with PUR foam bottles

Videoer

Rettskjøt på Isovarmrør video
Muffeskjøt på Isovarmrør video

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Andre produkter og løsninger

SONY DSC

Isoterm

PVC trykkrør med vanndråper

PVC trykkrør

Geriamam vandeniui

PE trykkrør

VA prosjekt i Oslo

Overvannshåndtering

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog