partnership

Rør, livslinjene i samfunnet vårt.

Vi bygger løsninger for en sunnere og tryggere fremtid

Aldri har Norge stått overfor større endringer. Klimaet blir våtere, varmere og villere. Ny teknologi må bygges inn over alt i samfunnet. Samtidig må vi klare å skape nok lønnsomme jobber som kan finansiere vår felles velferd når oljeinntektene går ned.

Når klimaet endrer seg, må infrastrukturen i samfunnet oppgraderes. En av de store oppgavene som må gjøres er å bygge smarte rørsystem, som samtidig takler mer nedbør og ekstremvær.

Pipelife er blant Norges største fagmiljø for rørteknologi. Vi produserer plastrør for alle typer utbyggere, og hjelper offentlige og private innkjøpere å utvikle og vedlikeholde kritisk infrastruktur for vann, strøm og informasjon.

Når vi går i gang med å ruste opp infrastrukturen for å håndtere økte krav fra klimaendringene og informasjonssamfunnet, er vi opptatt av å levere løsninger som varer. Framtidas Norge må bygges på en robust og bærekraftig måte – både miljømessig og økonomisk.

Noen mener det er penger å spare på å velge gårsdagens løsninger, eller importere produkter med lavere standarder for miljø og kvalitet. Vår filosofi er den motsatte. Infrastrukturen vi bygger skal vare. Ingenting er dyrere enn å velge løsninger som ikke tåler tidens tann, eller kravene våre barn og barnebarn vil stille.

I over 50 år har vi drevet industriproduksjon i Norge. Vår virksomhet har sikret arbeidsplasser og inntekter for flere hundre familier på våre fabrikker i Surnadal, på Stathelle og i Ringebu. Det skal vi fortsette med i framtida også. Derfor har vi et særlig ansvar for å drive på en bærekraftig måte.

Skal vi klare det må vi endre oss i takt med tida. Vi må ta i bruk ny digital teknologi som gjør at rørsystema vi leverer blir smartere, enklere å vedlikeholde og i stand til å gjøre mer enn å beskytte og transportere våre viktigste ressurser. Og vi må jobbe på nye måter. Framtidas Pipelife er mer enn en produsent; vi skal være en partner for andre virksomheter og en rådgiver for kommuner, utbyggere og installatører over hele landet. 

 

Produkter

Sewage

VVS

Pipelife er opptatt av å ivareta norske rørleggeres behov for norske produkter utviklet for norske forhold. Det betyr produkter med topp kvalitet og funksjon - med en klype god design. Det er noe som står seg!

Electro

Elektro

Pipelifes basisprodukter for installasjonsrør består av flere typer plast- og stålrør. Produktene er utviklet for å møte krav til UV-stabilitet, høy temperatur, mekanisk styrke, korrosjon med mer. Vi har dessuten halogenfrie alternativer. Vi har Nemko-godkjenning og CE-merking der det kreves.


Nyheter og Referanser

Skogn Prefabprosjekt

STORE BESPARELSER PÅ BOLIGPROSJEKT MED PREFABRIKASJON

Rørleggern Verdal AS er en av de bedriftene som har erfaring med prefabrikkerte avløpsmoduler fra Pipelife i Sentrumsgården i Skogn.

powerline veggboks

Pipelife har utviklet en helt ny veggboks som er enkel å montere, består av få deler og har flere tilkoblingsmuligheter. Se etter den grå boksen med det oransje lokket hos din grossist! Powerline veggboks er utviklet av elektrikere. For elektrikere. Det har aldri vært enklere å montere et skjultanlegg.

Britannia Hotel, Trondheim

kortreiste rør til britannia hotell

Pipelife har levert store mengder installasjonsrør og VVS-rør til ærverdige Britannia Hotel i Trondheim. Alt er produsert ved fabrikken i Surnadal. Restaurantdirektør Ida Elisabeth Dønheim er selv fra Surnadal og setter pris på at kortreiste rør er brukt i tak, vegger og gulv på Trondheims nye stas-hotell.

Smartline vannlås under håndvasken GW

Smarte løsninger for VVS

Hero Electro Systems

Smarte løsninger for elektro

Powerline installasjon 2024

Powerline - Montørens første valg

Smartline - Med fokus på design og kvalitet


Folk over hele kloden stoler på Pipelife

Pipelife er en ledende leverandør av rørsystemløsninger for infrastruktur, bygninger og landbruk. Basert i 24 land, gir vi lokalsamfunn rundt om i verden trygg, sunn og bekymringsfri levevei for nåværende og kommende generasjoner.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog