VMT

Vi gir deg kumløsningene

AVLØPSKUMMER

Stake-/spylegrenrør er en liten kum som sikrer adkomst til rørledningen der man ønsker en rimelig mulighet – for eksempel på stikkledninger eller lange overføringsledninger. Den finnes for rør i dimensjonene 110 mm, 160 mm og 200 mm. Stake-/spylegrenrør har enten 110 mm eller 200 mm stigerør. Som stigerør benyttes vanlige grunnavløpsrør. Toppløsninger kan være enkle lokk som UV-bestandige plastlokk, underlokk under et betonglokk e.l. eller teleskopløsning med flytende støpjernsramme og -lokk for 200 mm stigerør.

Mabokummen er en stake-/spyle-/inspeksjonskum for glatte grunnavløpsrør (110 mm - 500 mm). I 110 mm til 250 mm dobbelgrenkummer kan ubrukte sideløp plugges med kumplugg - se link nederst på siden. Til Mabokummen benyttes 400 mm Pragma stigerør i rødbrun eller svart farge. Mange ulike toppløsninger kan benyttes. Mest vanlig er at man avslutter med en teleskopløsning med flytende støpjernsramme og -lokk eller en Ø650 mm betong toppring med flytende støpjernsramme og -lokk. Til 400 mm stigerør finnes det flere alternativer for underlokk - lokk som tetter stigerøret under ei flytende ramme. Det er svært viktig at alle synlige lokk er sikret slik at barn ikke kan åpne dem.

Pragmakummen er en tilsvarende kum for Pragma rør (110 mm - 630 mm). Det benyttes samme stigerør, toppløsninger og kumplugger som for Mabokummen.

PRO630 er en stake-/spyle-/inspeksjonskum for glatte grunnavløpsrør med 630 mm Pragma stigerør. Den leveres i ett utall varianter fra 160 mm til 400 mm og kan enkelt tilpasses bruk mot Pragma rør. Som toppløsning benyttes kurante lokk og rammer - eventuelt kombinert med toppring av betong. Se monteringsanvisningen for toppløsning tilpasset standard Ø650 støpejernsrammer via linken nederst på siden.

PRO1000 med renneløp er en nedstigningskum. Den har samme fleksibilitet i utforming av renneløp og tilknytning til rørsystemer som PRO 630. Toppløsningen er tilpasset standard Ø650 rammer og lokk. Se monteringsanvisningen for toppløsning tilpasset standard Ø650 støpejernsrammer via linken nederst på siden.

 

PRO1000

Stake-/spylegren

PRO630

Pragmakummen

Mabokummen

Toppløsninger

Vi leverer tilpassede toppløsninger for våre kumsystemer og flere løsninger er tilpasset standard støpejernsrammer og -lokk. Generelt leveres støpjernslokk for 400 kN (40 tonn) belastning - klassifisert som D400. I programmet finnes tette lokk, flatrister og kuppelrister. Alle støpjernslokk er forsynt med lås. Som underlokk på kummer og stigerør leveres flere alternativer.


Rørhåndboka til Pipelife gir deg spesifikk VMT kunnskap. Teknisk informasjon i tilknytning til plastrørsystemer.

Transportation, Connected, Energy and Power Concept


Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Andre produkter og løsninger

Isoterm

Isoterm

Isoterm

Isovarm

PVC trykkrør

PVC trykkrør

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PE trykkrør

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog