Pipelife har utviklet en ny veggboks for det nordiske markedet

Powerline veggboks er designet for å utfylle Pipelifes allerede eksisterende utvalg av ferdigtrekte ledningssystemer. Etter omfattende markedsundersøkelser, samarbeid med elektrikere og grundig utvikling og testing, er det trygt å si at det nye produktet vil gjøre elektriske installasjoner raskere, enklere og mer praktisk.
 

Utformet for å oppfylle regionale preferanser

Den nye Powerline veggboksen er tilgjengelig i to størrelser for enkle og doble kontakter. Den er ikke bare større enn de fleste modeller som er tilgjengelige på markedet, men også enklere å bruke. Den har 12 innganger – tre på hver side – for 16 mm og 20 mm ledninger. 
 

En veggboks laget av elektrikere for elektrikere

For å utvikle den nye veggboksen konsulterte Pipelife med lokale elektrikere, og spurte om deres mening om allerede tilgjengelige produkter på markedet.

– Vi undersøkte veggboksene på markedet, og spurte elektrikere om deres foretrukne preferanser. En elektriker installerer vanligvis 20-30 veggbokser per dag, så de har en veldig god ide om hvordan produktene skal se ut og fungere. Etter å ha lyttet til kundene, mener vi nå å ha et meget godt produkt som vi tror elektrikerne vil like godt, forklarer John Øye, produktsjef i Pipelife Norge.

Enklere installasjon var blant de vanligste forespørslene og var en viktig faktor når man designet den nye veggboksen. Med Powerline veggboks kan elektrikere velge om de vil bruke veggfeste eller skruer rett i stender, noe som gir dem flere alternativer for hvordan de skal feste boksen.

Enkel å koble sammen

Powerline veggbokser kan enkelt kobles sammen. På grunn av de avtagbare sideveggene er det ikke nødvendig med flere kontakter. Et slikt design er veldig praktisk når du setter opp installasjoner for moderne bygninger som trenger ekstra plass inne i veggboksen for automatiseringskomponenter, eller som vil kreve mange enheter og ledninger for multimedieløsninger.

- Med veggboksen fra Pipelife kan du ganske enkelt ta ut en sidevegg og koble den til neste boks, som med for eksempel LEGO-klosser, og får god plass å jobbe på. Det er et helt nytt design som vil spare mye tid under installasjonen, klargjør Øye.

Powerline wallbox news
John Øye, produktsjef elektro, viser frem den nye veggboksen til Pipelife

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog