Easy REG forhindrer frosne rør i hus og hytter

11. februar 2021

11. februar2021 | 2 min lesetid

Den digitale bryteren med innebygd termostat fra Pipelife er både enkel å montere og bruke

Smarte hus og hytter krever fremtidsrettede løsninger. Nå kan du som elektriker tilby dine kunder den beste løsningen for å unngå frosne vannrør i hus og hytter. Easy REG fra Pipelife er en sofistikert og fremtidsrettet løsning som forhindrer frosne rør med en innebygd termostat.

Easy REG er energibesparende, og kommer med innebygd termostat og føler for bakketemperatur. Den sørger for korrekt effekt på varmekabel, samtidig som varmekabelen også er sikret mot overoppheting. Den er enkel å montere, enkel å bruke og har automatisk tilbakestilling fra tine til drift, etter endt tinetid.

Easy REG bryter, NRF nr: 240 44 06 / El nr: 54 005 65

 

 

Hvorfør er det lurt å velge EasyREG

  • Alltid rennende vann i hus og hytter med Easy REG.
  • Nå trenger du verken å bekymre deg for frosne vannrør eller høy strømregning!
 
 
 
 

Pipelife Norge

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Våre rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

Pipelife Norge er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling i Surnadal. Vi investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Helse, miljø og sikkerhet og kvalitet er alltid førsteprioritet.

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog