Pipelifes nye veggboks brukes i hytteprosjekt

 

– Veggboksen er veldig praktisk å bruke, og det beste er at de har god plass.

Jarle Nordby og faren Jan Erik Nordby har brukt Powerline veggboks i deres hytteprosjekt på toppen av Norefjell. Jarle Nordby jobber som prosjektleder og installatør i Krøderen elektro, og faren som nå er pensjonist, var han som var med på å starte bedriften i 1986. Norefjell er et populært skiområde, kun halvannen time kjøring fra Oslo. Pipelife var med på befaring. 

– De har bygget flott generasjonshytte med store vindusflater og et moderne uttrykk. Det er moro at de bruker vår nye Powerline veggboks til et prosjekt som dette, sier Simen Hoen Larsen, Distriktssjef elektro i Pipelife.

Pipelife lanserte i høst Powerline veggboks, som er et produkt som utfyller allerede eksisterende utvalg av ferdigtrukket ledningssystemer. Powerline veggboks vil gjøre elektriske installasjoner raskere, enklere og mer praktisk.

Brukt Pipelifeprodukter i flere år

Krøderen elektro har brukt Pipelifes produkter i mange år. De har brukt ferdigtrukket kabel i k-rør, Powerline, som fortsatt er et fast inventar i nye prosjekter. Fra stua inne i hytta kan man se ned på et av de store prosjektene som har bidratt til eventyret i Krøderen elektro. På Norefjell ski og spa i 2008 gjorde de det meste av de elektriske installasjonene. Bedriften som startet som en liten bedrift har nå vokst og har over 160 ansatte, med flere lokasjoner på Østlandet. 

– Vi møtte Pipelife på Eliaden i 2022 og fikk mulighet til å prøve veggboksen. Vi syns de så spennende ut og annerledes ut enn de tradisjonelle veggboksene. Etter en introduksjonsrunde med Pipelife valgte vi å bruke de på hytteprosjektet. Det er spennende at Pipelife også utvikler et produkt som er mye brukt i hverdagen til en elektriker, sier Jarle Nordby.

God plass i veggboksen

Pipelife har utviklet en veggboks som er enkel og effektiv å montere. Den er utviklet av elektrikere, for elektrikere. 

– Vi har brukt mange av boksene allerede, og de er veldig enkle å montere. De har god plass, det er enkelt å skjøte sammen flere bokser og funksjonelt at man kan skru utforingsringen. I flere av boksene jeg har brukt, har jeg fått flere innføringer enn i konkurrenters veggbokser. De er litt annerledes å bruke i begynnelsen, men man lærer seg fort å bruke den. Den har mange gode kvaliteter, sier Nordby.

– For elektrikeren er god plass i boksen viktig, od der treffer vi med vår nye veggboks. Hvis man trenger enda mer plass, skal vi også lansere et blindlokk. Da kan man bygge på så stor boks man ønsker. Dersom du har satt opp feil boks, kan du enkelt skifte fronten slik at du slipper å bytte hele boksen da det er samme kasse på enkel og halvannenboksene, sier Hoen Larsen.

Veggboks Norefjell 11
Veggboks Norefjell 4
Her kommer KNX-styring til lys i 2. etasje
Veggboks Norefjell 10
Veggboks Norefjell 9

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog