Rørdagene 2022

Pipelife samler fagfolk innen VA, energi og samferdsel til Rørdagene

Rørdagene knapp påmelding

Påmelding

Rørdagene knapp 3

Program

Rørdagene knapp

Praktisk informasjon

Rørdagene knapp 2

Presentasjoner

Da er vi klare for rørdagene i 2022

 

Målet med Rørdagene er å skape en felles faglig arena for kommunalteknikk, og samferdsel. Pipelife har arrangert Rørdagene fire ganger tidligere. De tidligere arrangementene har vært lagt til Bergen, Lillestrøm og til fabrikkene på Stathelle og i Surnadal – og har hatt stor oppslutning og mange fornøyde deltagere. Årets arrangement vil ha et program med tema som fossilfrie rørsystemer, masser i ledningssonen, digitalisering m.m. – med bærekraft som den røde tråden.

Konferansen er et lunsj til lunsj arrangement der vi også er på utflukt til enten et prosjekt/anlegg eller til en av våre fabrikker i Norge. Denne gangen vil omvisningen være på Pipelife sin fabrikk på Stathelle med rørproduksjon i lange lengder og en diameter på opptil 2,5 meter. Vi vil også gjerne vise frem vårt nye sveiseverksted. Nybygget er på over 1000 m2! Vi har fått en betydelig økt kapasitet og kan produsere enda større deler.

Vi gleder oss til å samle bransjen til Rørdagene for femte gang.

Sted: Stathelle, Quality Hotel Skjærgården

Dato: 10.-11. mai 2022

Omvisningen:

Ved vår fabrikk på Stathelle får dere se produksjon av store PE trykkrør i lange lengder. Vi produserer PE-rør i dimensjoner fra 20 mm til 2500 mm i Norge. Ett av våre eksportprosjekt satte verdensrekord da vi slepte mer enn 3,3 km rør i stor diameter 27720 kilometer fra Stathelle til Malaysia.

Vi vil også vise frem vårt nye sveiseverksted. Nybygget er på over 1000 m2. Med dette har vi fått betydelig økt kapasitet og kan produsere enda større deler. Pipelife produserer et skikkelig vidt spekter av rør av polyetylen ved fabrikken på Stathelle - med hele verden som marked. Sveiseavdelingen vår kompletterer dette ved å levere sveisetjenester og å produsere rørdeler etter kundespesifikke produkter. Vi sveiser polyetylen (PE) og polypropylen (PP). Sveisemetodene vi benytter mest er speilsveis (buttsveis), ekstrudersveis og elektromuffesveis.

Omvisning

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog