Bruker avløpssystemer fra Pipelife – også Smartline som bunnledning

Kjærs Rørleggerforretning AS har brukt alle Pipelifes produkter innen avløpssystemer i et stort boligprosjekt i Holmestrand.

- Vi bruker avløpssystemer fra Pipelife i alle boligene i prosjektet. Dette er tidsbesparende med tanke på at rør, sluk og deler er produsert for å passer godt sammen, noe som effektiviserer. Vi er godt fornøyde, og bruker derfor Stilla (lyddempende), PILI-sluk og Smartline avløpssystem. Vi bruker også konsekvent Smartline i bunnledning. Tidligere brukte vi PILI-sluket kun i støpt dekke, men her har vi også brukt det oppover i etasjene i plategulv, sier Pål Rønning, rørleggermester og prosjektleder for Solenga-prosjektet.

På Solenga i Holmestrand i Vestfold og Telemark fylke bygges det nå 62 boliger på oppdrag fra Bokvalitet Utvikling AS. Prosjektet er delt inn i ene-, to- og firemannsboliger. Kjærs Rørleggerforretning har sett verdien av å bruke Pipelife sine systemer, og har i flere år hatt dette som førstevalg.

- Vi velger systemer fra Pipelife fordi de er av beste kvalitet og er norskprodusert, men også fordi det forenkler dokumentasjonsprosessen å ha alt fra samme leverandør. Skulle det en sjelden gang være noe, så ordner Pipelife opp uten å lage mye styr, sier Rønning.

Enkle systemer å jobbe med

- Kjærs Rørleggerforretning har knekt en kode som vi også ønsker at flere rørleggere skal løse. Ved å bruke Smartline som bunnledning, gjør de kvalitetssikringen enklere for seg selv, og man kan være helt sikker på at rør og deler er skikkelig sammenføyet og montert. Dette forenkler også dokumentasjonen ved fotografering. Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med en aktør som Kjærs Rørleggerforretning. De er en seriøs aktør, faglig sterke og positive, og ikke minst tar de riktige valg når det gjelder produkter, sier Erik Sneltvedt KAM VVS sør.

Rønning sier seg enig med Sneltvedt. Etter å ha brukt Pipelife sine systemer i syv år, har de lært mange gode teknikker og arbeidsmetoder som fungerer godt. I oppstarten av prosjektene har også beregningsprogrammene til Pipelife vært nyttige.

- Beregningsprogrammene bruker vi for å sette riktig dimensjon på rørene og finne ut hvilken type rør vi trenger. På dette prosjektet er som sagt Smartline brukt i bunnledning, og det er brukt Stilla i alle himlinger. Stilla-systemet bidrar til å redusere lyden fra avløpssystemet ytterligere og blir brukt der det blir stilt krav om dette. Stilla og Smartline lar seg enkelt kombinere da begge systemer har standard utvendig dimensjon slik at man slipper overganger og slikt, avslutter Rønning.

Erik Sneltvedt KAM VVS sør i Pipelife og Pål Rønning, rørleggermester og prosjektleder for Solenga-prosjektet.
Erik Sneltvedt KAM VVS sør i Pipelife og Pål Rønning, rørleggermester og prosjektleder for Solenga-prosjektet.
PILI-sluket brukes også på plategulv
PILI-sluket brukes også på plategulv
Smartline bygger lite i skjult installasjon
Smartline bygger lite i skjult installasjon
Smartline bygger lite i et skjult opplegg
Smartline bygger lite i et skjult opplegg

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog