Brattvaag Electro står for el-installasjonene til “Fri sikt”, boligprosjektet i Ålesund, og er avhengig av knirkefri levering av el-produkter med god kvalitet

Fri Sikt Volsdalsberga omfatter i alt 150 leiligheter som vil realiseres over to byggetrinn. Første byggetrinn utgjør 65 leiligheter og omfatter byggene 1, 5 og 6 og som er de byggene som ligger tettest på fjorden. Andre byggetrinn utgjør 85 leiligheter og omfatter byggene 2, 3 og 4. De ønsker å gjøre Volsdalsberga til et av de aller fineste boligområdene i Ålesund.

Brattvaag Electro ble etablert i 1933. I et lokalsamfunn preget av fiskeri, ble installasjon av lysanlegg i fiskebåter en naturlig start for bedriften. I tett samarbeid med den voksende maritime industrien, har bedriften vært med på en eventyrlig utvikling av systemer og elektriske installasjoner til fiskebåter, ferjer og avanserte offshoreskip.

Elektriske installasjoner til bolig, industri og næring ble ganske fort en etterspurt tjeneste, spesielt i etterkrigstiden. Dette ble også et viktig område for bedriften og utgjør nå en betydelig del av bedriftens virksomhet.

Andreas Nærø er Serviceleder i Brattvaag Electro i Ålesund.
Han er opptatt av god kvalitet på elektro-produktene som bestilles og at arbeidet går effektivt med god framdrift.

  • Vi har brukt en del produkter fra Pipelife i boliginstallasjonene våre, og har god erfaringer med produktene. Da vi skulle velge hvilke produkter vi skulle bruke på Fri sikt prosjektet var god erfaring en viktig faktor.
  • Dette er et stort prosjekt med 150 leiligheter, og viktigheten av å bruke produkter som er av god kvalitet og som bidrar til effektivitet er stor. Produktene leverer kvalitet for hver kilo-
    meter vi legger. Gode alternativer som CONTUBE minimerer risiko for feil ved innstøping av installasjon i betong.
  • Skjøtemuffe/skapmuffer er enkle å gjenbruke og sørger for at du kun trenger og forholde deg til et el-nummer for hver dimensjon.
  • Powerline er også et godt valg. Det er enkelt å håndtere kassene og bli kvitt emballasjen når man er ferdig med dem. Jeg har sett at montørene også legger materiell de bruker samt avkapp fra når de legger rør rett oppi kassen mens de går rundt, forteller Nærø.
  • Vi er svært fornøyde med el-produktene til Pipelife og kommer nok til og fortsette å bruke dette fremover.

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog