Isotermrør vann

 

Over 50 års erfaring i drift - tidligere "Elvestadrør". 

Isotermrør for vann benyttes som stikkledning og fellesledninger for vann. Isovarmrør benyttes vanligvis som hovedledninger for både vann og avløp samt for stikkledninger avløp der det ligger til rette for fall på ledningene.

Isotermrør T75, T300, T600 med frostsikring for hus- og hytte.

Isotermrør med Ohmsk varmekabel for vann leveres med grått ytterrør i dimensjoner 32/60, 40/70, 50/90, 63/125, 75/125 og 90/175 mm på kveil. Medierør i PE100 PN16 SDR11 (c=1,25) Rørene har innlagt frostsikring med tre forskjellige frostsikringskabler for lenger mellom 15-75 meter (blå kabel), 60-300 meter (grønn kabel) og 300-600 meter (brun kabel). Disse frostsiringskablene styres via styringssystem. 

Norsk kvalitetsprodukt produsert i Norge

Fleksibiliteten på rørene gjør at de kan legges naturlig i terrenget, benytte utsparinger eller naturlige rørgater i berg/fjellområder. Rørene legges i grunne grøfter og skal tildekkes.

Isotermrør for vann- og trykkavløp, for felles- og stikkledninger leveres med integrert frostsikring (varmekabel) som styres med komplette styringssystemer for å holde rørene frostfrie ved fare for frost. Styringssystemene kan redusere energiforbruket opp til 70 %.

Dette gjør at bruken av Isotermrør for dette formålet er det absolutt mest gunstigste alternativet når vi snakker grunne frostsikre VA-løsninger.

Energibehovet på fellesledninger vil kunne variere utifra bruken av ulik omfyllingsmasser og eventuellt andre forhold som påvirker varmetap på rørene.

Tester utført viser et energibehov på 3-5 w/m på felles- og hovedledninger på vann- og trykkavløp.

For Isoterm styringssystem for varmekabler - les mer.

Se Pipelife produktkatalog for komplett produktsortiment over preisolert rørsystem.

 

Isotermrør T2000 med frostsikring.

Isoterm T2000 er vårt komplette fleksible frostsikre rørsystem bestående av et PE trykkrør, et korrugert blått HDPE ytterrør, med et isolerende luftlag imellom, og en selvbegrensende varmekabel som integrert frostsikring. Dette rørsystem er egnet for transport av kaldt vann for felles- og stikkledninger til hus- og hytte med anleggslengder 1 – 125 m pr. strømkurs.

Isotermrør med selvbegrensende varmekabel for vann leveres i dimensjoner 20/45, 32/60, 40/70, 50/90 og 63/125 mm på kveil.

Medierør i PE100 PN16 SDR11 (c=1,25). Rørene har innlagt frostsikring som styres via av/på bryter og bør kombineres med termostat.

Isotermrør T2000 benyttes på korte vannledninger 1-15 m og på provisoriske anlegg som ofte ligger på bakken.

 

             Isoterm vann og tykkavløp i grunn grøft fra hus
Isoterm vann- og tykkavløp i grunn grøft fra hus

Isovarm

Isovarm VA

SONY DSC

Isovarm avløp

Isovarm avløp leveres med rør og komplett delespekter som kortbend, langbend, grenrør, dobbeltmuffe, stake/spylegren og minikum. Alle kummer er for 400mm stigerør som leveres preisolerte, inklusive isolerte lokk. Leveres med eller uten trekkrør for varmekabel.

Alle rør og deler leveres med ekspansjonspakning og krympestrømpe, som utgjør muffeskjøt.

Isoterm

Isovarm trykkrør

Isovarm PVC trykkrør, langbend og T-rør leveres med trekkrør for varmekabel.

Isovarm PE100 PN16 SDR11 (c=1,25) og PN10 SDR17 (c=1,25) trykkrør leveres i 6 alternativt 12 meters lengder og leveres med trekkrør for varmekabel.

Isovarm Industri / kjøl og frys

Industri Isovarm

Industri

Pipelife leverer preisolerte rørsystemer for gasser og væsker som har en lang rekke fordeler i forhold til tradisjonelt isolerte rør.

De gode isoleringsegenskapene for Polyuretan skum (PUR) sammen med HDPE yttermantel gir ingen kondens eller isdannelser på rør med kalde medier.

Isoterm

Kjøl og frys

Medierør fra 15 mm op til 630 mm, enkle eller doble rør (spesifikke dimensjoner på doble rør)

Yttermantel fra 90 mm opp til 900 mm.

Bruksområder: Bryggerier, meierier, slakterier, fiskeindustri, farmasøytis industri, kjemisk industri, cellulose industri, køle- og fryse installasjoner, kjøpesenter, kontorbygg, skoler, sykehus etc.


Nyheter og Referanser

Pipelife leverer Isovarmrør og deler til prosjektet «Utvidelse Non-Schengen Øst» (UNSØ)

De siste årene har trafikken på Oslo lufthavn til og fra land utenfor Schengen vist en større vekst enn trafikk innenfor. Veidekkes oppdrag for Avinor er starten på prosjektet «Utvidelse Non-Schengen Øst» (UNSØ), som også innebærer en betydelig utvidelse av terminalbygget.

NO_gardermoen NO_fastpunkt NO_isovarm NO_preisolert NO_flyplass

Videoer

Rettskjøt på Isovarmrør video
Muffeskjøt på Isovarmrør video

Kontakt oss

Har du hendvendelser eller spørsmål til oss? Ta kontakt med oss her.

Get in Touch

Andre produkter og løsninger

SONY DSC

Isoterm

PVC trykkrør med vanndråper

PVC trykkrør

Geriamam vandeniui

PE trykkrør

VA prosjekt i Oslo

Overvannshåndtering

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog