Pipelife vant prisen «Bærekraft – årets VB leverandør 2022»

 

Årets VB dagene var en suksess for Pipelife som ble prisvinnere, og det ble fartsfylt med rekordmange deltakere. Arrangementet ble holdt på The Qube på Gardermoen 22. april.

- Det er en stor annerkjennelse å vinne prisen for bærekraft - årets VB leverandør. Det er en annerkjennelse for jobben vi gjør, prosjektene vi har, hvordan vi som leverandør skal utvikle oss i markedet i tiden fremover, og hvordan vi skal fortsette å tenke på bærekraft, sier Stian Svendsen Oen, salgssjef bygg i Pipelife. 

VBs begrunnelse for prisen var at Pipelife har ført miljøregnskap for fabrikkene siden 2010, har en strategi om å være ledende på miljødokumentasjon og fikk EPDer utarbeidet allerede i 2020. Pipelife er opptatt av bærekraftige alternativer; levering av fossilfrie systemer, prefabrikasjon for å redusere avfall på norske byggeplasser, jobber med forbedring av carboon footprint – som første norske produsent i sin kategori med Operation Clean Sweep, og har sentral produksjon for å sikre kortreiste løsninger for kunder over hele landet.

- VB gjør en god jobb på flere områder når det gjelder rørleggerfaget. De jobber tett med kompetanseheving og rørleggeren, legge til rette for meningsfylt læretid for lærlinger og jobber for å gjøre ting riktig første gang. Her vil vi være med på å bidra som en viktig samarbeidspartner, sier Svendsen Oen.

Pipelife har i mange år hatt et tett samarbeid med VB, og har ifølge VBs leverandørundersøkelse i kjeden, en god posisjon i markedet. Pipelife har også mottatt prisen for årets leverandør tidligere, noe som gjenspeiler den gode posisjonen. Svendsen Oen understreker at han ser frem til å samarbeide videre med VB i årene som kommer.

Pipelife takker for prisen og et vel gjennomført arrangement!

Pipelife vant pris på VB messen
Stian Svendsen Oen, salgssjef bygg i Pipelife er fornøyd med prisen
Pipelife vant pris på VB dagene 2022 © Svein Morten Hagen, VB

Katalog

Her finner du måldata, illustrasjoner og artikkelnummer.

Produktkatalog